top of page

korisne informacije

1. slanje & preuzimanje

Nakon izvršene narudžbe, nudimo ti dvije opcije. 

Paket može doći na tvoju adresu (putem kurirske službe GLS)  ili ga možeš preuzeti na našoj adresi u Zagrebu. 

Ukoliko se odlučiš za prvu opciju, paket ćeš pričekati otprilike 2 tjedna, a ako dolaziš po njega, dobit ćeš obavijest kada bude spreman za preuzimanje (za otprilike 3-6 dana, ovisno radi li se o personaliziranom proizvodu ili ne).

Dodatne info: 

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

U slučaju da Kupac naručuje robu izvan Europske Unije (EU), rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave.

2. plaćanje & povrat

Svoju narudžbu možeš platiti na dva načina: avansno, uplatom na žiro račun ili pouzećem. 

Iznimka su personalizirani planeri koje treba platiti isključivo avansno jer ih izrađujemo nakon evidentirane uplate. 

Zamijenu i povrat vršimo samo ako proizvod koji dobiješ ne odgovara tvojoj narudžbi. Primjerice, ako personalizacija sadrži tipfeler ili majice nije odgovarajuće veličine. 

U tom slučaju se javi, pošalji sliku primljenog proizvoda, a mi ti šaljemo novi!

često nas pitate....

bottom of page