top of page
1_edited.png
Cozy Office

Naše usluge

Vođenje društvenih mreža

Sigurno ste nekad čuli "ako nije objavljeno na Instagramu ili facebooku - nije se dogodilo". Mi dodajemo "ako niste na društvenim mrežama - kao da ne postojite".  Zajedno stvaramo strategiju i provodimo vašu želju za prisutnošću na društvenim mrežama u stvarnost!

Oglašavanje na Facebooku i Instagramu

Facebook i Instagram su najveće svjetske društvene mreže i samim time su najpopularnije za oglašavanje. Mogućnost targetiranja i dosega su veliki i pokazali su se nevjerojatno uspješnima. Izradu oglasa, targetiranje, optimizaciju i praćenje prepustite nama!

Stvaranje kreativnog sadržaja 

Bez obzira jesi li na početku i ne znaš odakle krenuti ili ti nakon dugog vremena stvaranja jednostavno treba odmor, mi smo spremni preuzeti stvaranje kreativnog sadržaja za tebe i/ili tvoj brand. Inspiracije, iskustva i znanja nam ne nedostaje (ali se svejedno konstantno educiramo).

Copywriting

Dugogodišnji uspjeh naše web trgovine počiva na autentičnoj priči o planerima. Koja je tvoja priča? Pomoći ćemo ti ispričati ju kroz blog objave, članke, tekst za web stranicu ili oglase... Kreativno pisanje naša je strast.

zatraži ponudu
telefonski: 0992066524
ili  mailom: iva@iktusplan.com

Image by Katie Polansky
bottom of page