top of page
1_edited.png

Upoznajmo se.

Kao što ni ti za nas nisi samo broj, vjerujemo da i ti želiš znati tko stoji iza imena iktus plan, odnosno "spojiti ime s licem" :)

IMG_2630_edited.jpg

Jednom, ne tako davno, 2018. godine, počela je naša priča. Kao i svakoj dobroj priči, prethodilo joj je puno maštanja, planiranja, skiciranja i hrabrog odlučivanja.

Ivina poslovna priča u potpunosti se zasniva na istinitim, osobnim životnim okolnostima. U svaki projekt krenula je srcem.Prvo su na redu bile njezine zaruke, što je bio glavni poticaj da svoju ljubav prema vjenčanjima i organizaciji pretoči u jedinstveni planer. Bila je uvjerena da će planer biti samo njezin. Planirala ga je otisnuti u tek dva primjerka, za sebe i stariju sestru koja se iste godine zaručila i eventualno pokazati zaručenim prijateljicama ako se kojoj svidi da ga koristi. Na kraju se svidio stotinama zaručenih djevojaka i koriste ga dan-danas. Ne, to nije happy end. To je naš happy begining!

 

Na jednoj od kava sa svojom budućom kumom, dirnuta njezinim angažmanom, Iva je pomislila „napravit ću jedan planer i za nju!“. Kao što možete pretpostaviti – radi se o Vodiču za kumu. I opet, od tada do danas, stotine kuma zajedno s mladenkama uzbuđeno planiraju uz šalicu kave. I to ne iz bilo kakve šalice! U suradnji s kiparicom iz Splita, Iva mladenkama i kumama nudi posebno iskustvo ispijanja kave iz ručno izrađenih, unikatnih šalica koje krase različiti citati!

 

Nedugo nakon vjenčanja, Iva je objavila sretnu vijest! Obitelj se širi! Ovaj put nije žurila s planerom za trudnice (iako su se mnogi pitali „pa kad će više“). Znala je, naime, da za takvo što prvo treba proći cijelo devetomjesečno iskustvo i tek s malim vremenskim odmakom osmisliti planer u kojem će se obratiti trudnicama. I tako je i bilo. U periodu, kako Iva kaže „između baby bluesa i novog baby fever-a“, dakle otkada je malac navršio 3 mjeseca pa do njegovog prvog rođendana, svaki slobodan trenutak bio je posvećen osmišljavanju planera za buduće majke. Izreka „spavaj kada beba spava“ pretvorila se u „piši sadržaj dok beba spava“. Sav trud i posvećenost se isplatila u trenutku kada je Iva, sa suzom radosnicom u oku prvi primjerak poklonila svojoj vjenčanoj kumi s početka priče.

Ono što je počelo kao isključivo projekt za vlastite potrebe, pretvorilo se u stvaranje sadržaja za druge. Za neke druge zaručnike i za druge buduće majke.

Nije tajna da je vjera bitan dio Ivina života. Ona daje smisao, ispunjenje i ljubav. Ali, također, traži da svjedočimo tu vjeru kroz ljubav prema drugima. Zato je tu 70x7. Jer za nas je sedamdeset puta sedam puuno više od četristodevdeset. Dapače- beskonačno. Beskonačnu ljubav. A mi pokušavamo biti djelić te ljubavi. Zahvljujući vama, kroz 70x7 doniramo potrebitima i na taj način vraćamo zajednici.  

IMG_5838_Facetune_28-03-2021-10-09-40.jp
bottom of page